GeoMedia Transportation Manager

GeoMedia Transportation Manager

GeoMedia Transportation Manager reprezintă o unealtă de administrare a datelor, integrare și analiză pentru procesarea datelor liniare utilizate de rețelele de transport. Livrează o acțiune Linear Referencing System (LRS) ce permite agențiilor să construiască și să mențină reprezentații precise și acționabile pe inventarierile rețelelor lor de transport.

Asigură fundația pentru administrare efectivă și operare, de la înregistrarea, analizarea și raportarea la poziția și proprietăților bunurilor, caracteristicilor și incidentelor distribuite de-a lungul drumului rețelei la sectorul de captură și integrare cu alte sisteme critice de afaceri.

Utilizând acțiunea noastră avansată LRS, agențiilor pot stabili un puternic cadru de date de întreprindere pentru a referenția și a uni sursele numeroase și diverse de date pe care ei se bazează în fiecare zi – de la sistemele Hexagon, programul terțiar, sursele externe sau o combinație a celor trei, inclusiv capturile de date folosind diferite metode de referință și convenții de drum

Beneficii

Resources

Unește Datele Separate

Unește eficient, administrează și analizează seturi multiple de date ce deschid metode diferite de localizare.

Resources

Asigură Stabilitatea Datelor

Previne schimbări în aliniamentele de drum invalidând datele vechi și rezultatele de analiză.

Resources

Intensifică Înțelegerea

Analizează mai multă informație prin combinarea surselor multiple de date și teme.