Parteneri

 

 

Hexagon Geospatial

Hexagon Geospatial este lider global în soluții de tip software, cele bazate pe senzori, dar și cele autonome. Punem datele la lucru pentru a crește eficiența, productivitatea dar și calitatea activităților din domenii precum industria de prelucrare, infrastructură, siguranță dar și mobilitate. Tehnologiile noastre modelează atât ecosistemele urbane, cât și pe cele de producție astfel încât să devină din ce în ce mai conectate și mai autonome – asigurând în același timp scalabilitatea acestora dar și un viitor sustenabil. Divizia noastră construiește soluții prin intermediul cărora pot fi vizualizate informațiile geospațiale. De la soluții desktop, la cele în browser, și până la soluții pentru telefoane mobile și tablete, aducem domeniul geospațial în lumea celor operaționale.

Hexagon (conform Nasdaq Stockholm: HEXA B) are aproximativ 20,000 de angajați în 50 de țări și vânzări nete de aproximativ 4.3 miliarde USD.

Află mai multe aici: hexagongeospatial.com 

 Hexagon Safety & Infrastructure

Hexagon Safety & Infrastructure

Soluțiile Hexagon Safety & Infrastructure sunt dedicate misiunilor și afacerilor critice ale departamentelor guvernamentale și furnizorilor de servicii. Fiind lider la nivel global, inovator demonstrat și partener de încredere, expertiza în software și cea industrială ne ajută să îmbunătățim viața a milioane de oameni prin intermediul comunităților mai sigure, servicii publice mai bune și prin infrastructura de calitate.

Hexagon Safety & Infrastructure este parte a Hexagon, liderul global în furnizarea de soluții IT care îmbunătățesc calitatea și productivitatea în domeniul geospațial și cel industrial de mari dimensiuni.

Află mai multe aici: www.hexagonsafetyinfrastructure.com 

 

 

Hexagon PPM

Hexagon PP&M ajută lumea să funcționeze mai eficient. Soluțiile software dezvoltate de compania noastră îmbunătățesc viețile oamenilor prin intermediul unor servicii de utilități și operațiuni eficientizate.

Intergraph PP&M este liderul mondial în furnizarea de soluții software enterprise dedicate ingineriei, permițând astfel generarea de performanță în design-ul și operațiunile fabricilor, navelor și a platformelor maritime. Soluțiile tehnice ale Intergraph îmbunătățesc gradul de productivitate și accelerează ritmul proiectelor prin furnizarea design-ului complet, construcția, materialele utilizate, dar și capabilitățile de gestionare a datelor de inginerie necesare pentru construirea, operarea în condiții de siguranță, mentenanța și Managementul Proiectelor pe Întreg Ciclul de Viață (cPLM) a proiectelor de prelucrare de mari dimensiuni, centrale, dar și marine și maritime. Hexagon PP&M este parte a Hexagon, liderul global în furnizarea de soluții IT care îmbunătățesc calitatea și productivitatea în domeniul geospațial și cel industrial de mari dimensiuni.

 Află mai multe aici: www.ppm.intergraph.com  

Advancis

În ultimii 20 de ani Advancis și produsul lor WindGuard este lider atât în piață cât și în tehnologie în sectorul de construire a sistemelor de management și a securității independente de tip 3rd party. De la fondarea companiei în anul 1994, Advancis a cunoscut o dezvoltare continuă, de la o companie care acționa local la statutul de furnizor de sisteme complete prin parteneriate la nivel mondial și un focus internațional.

Află mai multe aici: www.advancis.net

Planet Labs

Planet Labs dezvoltă, construiește și ridică sateliți mai rapid decât a reușit orice altă companie privată ori guvern utilizând echipamente electronice eficiente atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al design-ului.

Sateliții noștri „Dove”, care compun cea mai mare constelație de sateliți care furnizează imagini planetare, scanează întreg Pământul zilnic. Lansăm noi sateliți pe orbită la fiecare trei–patru luni.

Planet Labs procesează și livrează imagini într-un mod rapid și eficient. Utilizăm platforma Google Cloud în combinație cu o procesare personalizabilă, astfel încât clienții noștri să aibă acces imediat la datele noastre, în același mod în care și noi o facem.

Află mai multe aici: www.planet.com