Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

 

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări. 

CEO-ul Planet și co-fondatorul Will Marshall a anunțat atingerea obiectivelor ambițioase de business asumate în anul anterior, lansând noi capabilități cu sateliții SuperDoves 8-band și 50cm, Rapid Revisit SkySats. 

„Pentru a putea genera un impact, clienții au nevoie de cele mai bune informații rapid și într-o formă cu care pot lucra", a declarat Marshall. „Anunțurile de astăzi despre produse au scopul de a ajuta mai mulți clienți să obțină informațiile de care au nevoie din datele noastre."  

În timpul Explore 2020, Planet a anunțat următoarele produse și servicii: 

  • Planet Fusion Monitoring este primul dintr-o serie de produse Fusion care combină mai multe tipuri de date și le integrează într-un singur flux de informații. Fusion Monitoring combină datele Planet zilnice de înaltă frecvență cu seturi de date suplimentare pentru a oferi un flux neîntrerupt de măsurători consecvente, fără goluri și nori, ideal pentru analiza seriilor de timp. Nicio companie comercială de observare a Pământului nu a oferit vreodată date cu o astfel de consistență, precizie și scară. 
  • Rapid Revisit, 50cm SkySat este acum în lucru și la dispoziția clienților. Rapid Revisit oferă cea mai mare capacitate de revizitare în cadrul unei zile, față de oricare alt furnizor de imagini comerciale de înaltă rezoluție. Această capacitate este accesibilă prin Tasking Dashboard-ul automat, care permite clienților să trimită, modifice și anulează rapid, simplu și direct comenzile de activitate.  
  • Detectarea automată a schimbărilor permite utilizatorilor să localizeze eficient locul în care s-a produs schimbarea la nivel de drumuri sau clădiri pe orice zonă din lume. Acest lucru va optimiza activitățile de procesare, unde clienții noștri petrec cel mai mult timp, și va permite fluxuri de lucru „tip and cue” pentru toate tipurile de clienți. 
  • Cu Custom Model Development, clienții pot lucra cu echipa Planet dedicată serviciilor profesionale pentru a defini rapid propriile modele de clasificare a terenurilor, care sunt complet personalizate pe nevoile lor și pot fi implementate la scară sub forma unui Planet Analytic Feed. 
  • integrare directă cu Google Earth Engine (GEE) facilitează analizarea seturilor de date geospațiale și rularea acestora la scară globală. Această integrare permite clienților Planet să comande imagini Planet direct în conturile lor Google Earth Engine folosind API-urile și GUI-urile Planet cu care sunt familiarizați, fără costuri suplimentare. 

 Serviciul de Fusion Monitoring combină datele Planet zilnice de înaltă frecvență  cu alte seturi de date, precum datele Sentinel ale Copernicus, MODIS, Landsat și VIIRS, pentru a oferi un produs complet, fără decalaje, dedicat analizelor de dinamică temporală 

Constelația SkySat de înaltă rezoluție a Planet este capabilă să colecteze imagini din anumite locații de până la 12 ori pe zi, cu o medie globală de 7 ori pe zi. Exemplu de șapte imagini colectate pe parcursul unei singure zile ce au ca subiect o gară localizată pe calea ferată Trans-Siberian în Nordul Rusiei. 

„Modul în care utilizatorii se folosesc de datele noastre pentru a construi soluții inovatoare este ceea ce ne determină să continuăm să inovăm și să îmbunătățim continuu produsele și serviciile noastre", a declarat Martin Van Rysywk, Senior Vice-President pentru produsele Planet.  

Suntem motivați în permanență de munca clienților noștri și suntem dornici să le oferim instrumentele de care au nevoie pentru a obține și mai multă valoare din datele noastre. Astăzi a fost prezentate câteva astfel de cazuri de utilizare, printre care parteneriatul nostru recent cu Inițiativa Internațională pentru Climă și Păduri din Norvegia (NICFI), care va revoluționa monitorizarea pădurilor la nivel mondial pentru a opri defrișările, continuarea activității noastre cu partenerul nostru de lungă durată Corteva pentru a ajuta fermierii să crească randamentul recoltelor și să gestioneze riscurile,  dar și California Forest Observatory care utilizează datele Planet pentru a schimba modul în care înțelegem, planificăm, și răspundem la incendiile de vegetație în California. 

Prima din cele trei zile ale Planet Explore 2020 a început cu știri importante despre produse, iar pe parcursul zilei a menținut ritmul cu sesiuni pline de informații și planuri de viitor susținute de către experții Planet, clienți și parteneri.  

Încă te mai poți înregistra  la Conferința Online Planet Explore 2020 pentru  avea acces la toate keynote-urile și conținutul sesiunii, folosind planetexplore2020.com 

Toate știrile

Știri și articole

Intergraph Computer Services un nou parteneriate cu Capella Space, o companie de servicii de informații care furnizează date SAR de înaltă rezoluție

Intergraph Computer Services un nou parteneriate cu Capella Space, o companie de servicii de informații care furnizează date SAR de înaltă rezoluție

Intergraph Computer Services a încheiat un parteneriat cu Capella Space pentru a distribui pe piața din România un nou tip de imagini s

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

Hexagon Geospatial anunță lansarea M.App Enterprise 2021 cu o actualizare semnificativă a platformei sale și anume integrarea completă și fără probleme cu LuciadRIA. Prin această integrare utilizatori