Intergraph lansează GeoMedia Smart Client pentru integrarea GIS în întreaga instituție

Intergraph anunță lansarea GeoMedia® Smart Client, o aplicație ce oferă organizațiilor instrumentele pentru a accelera propriile fluxuri de lucru prin funcții geospațiale. Fiind o soluție implementată la nivel de instituție, GeoMedia Smart Client anulează discrepanțele dintre produsele GIS uzate moral și cerințele moderne ale furnizorilor geospațiali.

 

Între cei care lucrează cu soluții GIS rigide și exigente din punct de vedere tehnic, de tip desktop și până la cei care lucrează cu soluții GIS simple, statice și bazate pe tehnologie web, există o arie largă de potențiali utilizatori. GeoMedia Smart Client oferă acestei largi audiențe posibilitatea de a accesa și de a utiliza date geospațiale complexe în procesele din instituția lor.

„Astăzi, utilizatorii au nevoie de putere geospațială, nu de tehnologie distribuită orizontal, ci implementată vertical în fluxuri de lucru dedicate,” a precizat Mladen Stojic, Vicepreședinte al departamentului Geospatial în divizia Intergraph SG&I. “GeoMedia Smart Client este o soluție cuprinzătoare ce folosește fluxuri de lucru configurabile pentru a livra și a îmbunătăți instrumente geospațiale ce răspund nevoilor acestor utilizatori.”

Cu GeoMedia Smart Client, organizațiile pot realiza o singură implementare ce poate fi configurată pentru un număr nelimitat de aplicații. Schimbările geografice sunt implementate ușor și interactiv cu ajutorul aplicațiilor geo-inteligente de tip enterprise, integrându-se perfect în fluxuri de lucru configurabile. Utilizatori din diferite departamente pot acum folosi funcționalități geospațiale avansate utilizaând cu ușurință instrumentele bazate pe hartă, eficientizând procesele și îmbogățindu-și cunoștiințele de specialitate. Acum, mai multi utilizatori (și departamente) din cadrul unei organizații pot crea date, hărți și rapoarte ale proiectelor proprii, în loc de a se baza pe un specialist GIS sau de a externaliza aceste servicii.

La baza GeoMedia Smart Client stau optimizarea fluxurilor de lucru și capacitățile de editare web ce permit unei organizații să dezvolte fluxuri de lucru eficiente, personalizate pe clienți. Asigurând flexibilitate maximă, aceste fluxuri de lucru sunt sustenabile și permit realizarea unor procese de business coerente și continue pe termen lung.

 

Aflați mai multe accesând www.intergraph.com/geospatial/GMSmartClient sau descarcând webinarul Smart Web Editing and Workflow Optimization tinut pe 6 martie 2012.

 

Toate știrile

Știri și articole

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

Hexagon Geospatial anunță lansarea M.App Enterprise 2021 cu o actualizare semnificativă a platformei sale și anume integrarea completă și fără probleme cu LuciadRIA. Prin această integrare utilizatori

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n