Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

În perioada 30-31 martie 2019 s-a desfășurat, la Facultatea de Geografie a Universității din București, Simpozionul Național al Studenților Geografi, un eveniment de tradiție, un spațiu de dezbatere academică, deja consacrat în lumea geografică și a științelor mediului. 

Susținem excelența în educație și dorința de a fi proactiv încă de pe băncile facultății. De aceea, suntem bucuroși că am fost alături de cei peste 200 de participanți la cea de-a XXVI-a ediție a Simpozionului Național al Studenților Geografi în calitate de partener. 

La eveniment au fost prezentate 48 de comunicări științifice care au impresionat prin varietate, calitate, originalitate și metodele moderne folosite (GIS, teledetecție, evaluare multicriterială, analiză factorială, statistică).

Ierarhizarea lucrărilor s-a realizat pe baza votului publicului, care a avut ocazia să evalueze calitatea științifică a rezultatelor, modul de prezentare și capacitatea de a răspunde la întrebări a fiecărui participant. 

În cadrul evenimentului

  • Păulescu Larisa Nicoleta (Timișoara) autoarea lucrării „Analiza geomorfometrică pentru cartografierea automată a alunecărilor de teren” 
  • Slave Andreea Raluca (București) autoarea lucrării „Evaluarea participativă a serviciilor ecosistemice sociale generate de zonele umede din Municipiul București. Studiu de caz: Parcul Natural Văcărești”

au câștigat câte o participare gratuită la cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Lumea Geospațială, eveniment de tradiție care le va pune față în față, în dialog direct, cu experți care dezbat teme de actualitate precum și studii de caz de interes național, dar și potențiali angajatori ai câștigătoarelor. 

Viitorul comunităților de afaceri și al celor universitare sunt inevitabil împletite, iar Lumea Geospațială reprezintă liantul de referință pentru pregătirea viitorilor specialiști de mâine și încurajarea gândirii proactive în sensul anticipării provocărilor și pregătirii comunităților pentru drumul către binele comun. 

Lumea Geospațială este mai mult decât o conferință, este cea mai veche comunitate a utilizatorilor de soluții geospațiale din România și Republica Moldova. Administrație publică, utilități, ordine publică, apărare și securitate națională, toate au un numitor comun: gestionează dimensiuni diferite ale aceluiași teritoriu iar Lumea Geospațială unește toate aceste dimensiuni! 

An de an Intergraph Computer Services se numără printre susținătorii consacrați ai Simpozionului Național al Studenților Geografi oferind premii speciale lucrărilor realizate de studenții care abordează o tematică variată. 

Toate știrile

Știri și articole

Intergraph Computer Services un nou parteneriate cu Capella Space, o companie de servicii de informații care furnizează date SAR de înaltă rezoluție

Intergraph Computer Services un nou parteneriate cu Capella Space, o companie de servicii de informații care furnizează date SAR de înaltă rezoluție

Intergraph Computer Services a încheiat un parteneriat cu Capella Space pentru a distribui pe piața din România un nou tip de imagini s

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

Hexagon Geospatial anunță lansarea M.App Enterprise 2021 cu o actualizare semnificativă a platformei sale și anume integrarea completă și fără probleme cu LuciadRIA. Prin această integrare utilizatori