Intergraph anunță lansarea produsului GeoMedia Smart Client 2013

Grație tehnologiei avansate, GeoMedia Smart Client 2013 oferă  organizațiilor care o adoptă un nou nivel de progres, permițând tuturor utilizatorilor integrarea fără efort a modificărilor de informație geografică în fluxuri de lucru configurabile.

 

Cu Geomedia SmartClient, utilizatorii finali au la dispoziție funcționaliăți geospațiale avansate sub forma unor instrumente ușor de folosit, bazate pe hartă, care le permit simplificarea proceselor și utilizarea maximă a experienței lor de lucru. Aceste fluxuri de lucru geospațiale dinamice oferă un nivel de complexitate ce nu se regăsește în clasicele produse software de tip „out of the box”. Optimizarea fluxurilor de lucru și editarea web intuitivă devin o realitate implementată la nivelul întregii organizații.

Această versiune oferă utilizatorilor posibilitatea de a actualiza datele chiar și atunci când conexiunea la internet este instabilă sau inexistentă. Activitatea utilizatorilor poate continua, iar la restabilirea conexiunii, modificările sunt actualizate printr-un proces care decurge fără întreruperi. Modul de gestionare a conflictelor în cadrul proiectelor poate fi configurat odată cu definirea fluxurilor de lucru. Alte noutăți aduse la această versiune sunt integrarea cu ERDAS APOLLO Essentials, îmbunătățirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API și posibilitatea de a include coordonate geografice și sisteme personalizate de coordonate.

„GeoMedia Smart Client 2013 oferă unei organizații mijloacele de a îmbogăți  posibilitățile de lucru pentru un număr mare de utilizatori care folosesc soluții rigide de tip desktop GIS și sisteme GIS simple pentru browser" a spus Mladen Stojic, Vicepreședinte - Intergraph, Geospatial. „Ca rezultat, orice organizație va putea să beneficieze de puterea informației geografice ca fundament pentru decizii înțelepte."

Utilizatorii vor putea furniza și afișa imagini rastru bazate pe protocolul Enhanced Compression Wavelet Protocol (ECWP), oferit de ERDAS APOLLO Essentials. ECWP este bine cunoscut ca fiind cel mai rapid protocol pentru transferul în timp real al datelor de tip imagine. Astfel, clienții care lucrează cu arii mari nu vor mai fi nevoiți să publice și să actualizeze fundalurile rastru la diferite scări.

Îmbunătățirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API includ comenzi rapide și mai flexibile pentru configurarea fluxurilor de lucru. De asemenea, există posibilitatea de a include coordonate geografice și sisteme de coordonate ale clientulul (compatibil atât cu baze de date Oracle, cât și SQL Server).

GeoMedia Smart Client 2013 va fi disponibil în 3 pachete:

GeoMedia Smart Client Essentials: Organizațiile vor putea să ofere funcționalități de eficiență ridicată pentru corectarea  vectorilor și acces pentru un număr nelimitat de utilizatori. Acești utilizatori vor putea vizualiza hărți de tip rastru și vector, analiza și interoga datele, lista și folosi funcții de măsurare și dimensionare.

GeoMedia Smart Client Advantage: include toate caracteristicile și funcționalitățile pachetului GeoMedia Smart Client Essentials  plus posibilitatea de a modifica datele și de a utiliza fluxuri de lucru predefinite pentru procesele de business.  Modulul Runtime al modulului de management al fluxurilor de lucru, inclus în pachet, permite utilizatorilor să folosească fluxuri de lucru predefinite, să modifice atribute sau să introducă și să modifice datele spațiale la terminalul client și să înregistreze modificările în baza de date de pe server.

GeoMedia Smart Client Professional: include toate caracteristicile și functionalitatile pachetului GeoMedia Smart Client Advantage și, în plus, - Modulul Editor pentru managementul fluxurilor de lucru, ce permite dezvoltarea propriilor fluxuri de lucru sau revizuirea structurii, a proceselor și a formularelor fluxurilor de lucru utilizate deja.

Intergraph lansează Intergraph Geospațial 2013 până la sfârșitul anului. Portofoliul unificat include noile versiuni ale GeoMedia, ERDAS IMAGINE, LPS, ImageStation, ERDAS APOLLO, GeoMedia Smart Client, GeoMedia Web Map, Geospatial Portal, Geospatial SDI. Odată lansate aceste aplicații moderne și dinamice, utilizatorii vor putea descoperi și exploata bogăția informației conținută de date, indiferent de sursă, vor putea partaja rapid și sigur aceste date și le vor putea livra la cerere ca informații de încredere pe baza cărora se pot lua decizii înțelepte.

 

Pentru mai multe informații despre Portofoliul Geospațial Intergraph 2013, vă invităm să accesați geospatial.intergraph.com/2013

Toate știrile

Știri și articole

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

M.App Enterprise 2021: capabilități de vizualizare 3D pentru soluțiile de tip browser și personalizarea mai ușoară a aplicațiilor

Hexagon Geospatial anunță lansarea M.App Enterprise 2021 cu o actualizare semnificativă a platformei sale și anume integrarea completă și fără probleme cu LuciadRIA. Prin această integrare utilizatori

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n