Luciad - soluții geospațiale

LUCIAD LIVREAZĂ SOLUȚII SOFTWARE GEOSPAȚIALE CE SUSȚIN OPERAȚIUNILE CRITICE ALE LUMII.

Aplicațiile noastre simplifică viețile dezvoltatorilor și a utilizatorilor finali cu ajutorul analizelor vizuale avansate, ce le permite acestora să utilizeze la potențial maxim informațiile în timp real despre locație, stabilind bazele viitoarelor sisteme geospațiale.

De la protejarea bunurilor critice și până la crearea infrastructurii digitale pentru orașele inteligente, ajutăm utilizatorii să implementeze sisteme de control și comandă intuitive. Clienții noștri se bazează pe Luciad pentru livrarea de vizualizări performante, ceea ce le permite acestora să implementeze soluții care să scaleze.

DE LA O PLATFORMĂ GEOSPAȚIALĂ LA SOLUȚII INOVATOARE

Componentele noastre de software le permit utilizatorilor să deblocheze puterea analizelor geospațiale avansate, generând cunoștințele situaționale în timp real, pe care lumea modernă le cere.

Performanță fluidă precum datele

Ochiul uman este o unealtă foarte avansată de recunoaștere a mișcării și a schimbării, ce funcționează cel mai bine cu mișcări fluide.Sistemele construite cu ajutorul tehnologiei Luciad generează o performanță fluidă de 60 FPS chiar și atunci când lucrează cu date complexe care se află într-o mișcare continuă

Analize geospațiale pentru viitor

Volumul de date pe care îl producem crește într-un ritm exponențial, iar tipurile de date folosite cresc continuu. Niciuna dintre ele nu arată semne de încetinire. Luciad furnizează clădiri ce le permit utilizatorilor să dezvolte soluții de vizualizare 2D, 3D și 4D ce pot scala pentru a satisface cerințele viitorului.

Cunoștințe cruciale în timp real

Luciad furnizează bazele pentru soluții cu adevărat interactive capabile să analizeze și să vizualizeze date în timp real. Fie că sunt accesate din camera de control sau din consiliul de administrație, analizele noastre geospațiale avansate permit luarea deciziilor într-o fracțiune de secundă.


SOLUȚIILE NOASTRE

Software-urile dezvoltate de Luciad le furnizează utilizatorilor aplicații de analiză geospațială ce sunt atât intuitive, cât și frumoase.

BROWSER: LuciadRIA este răspunsul la actualele cerințe de a avea aplicații complexe dar și ușoare în browser. Fiind condusă de cele mai avansate tehnologii web, aplicația LuciadRIA folosește WebGL, HTML5 și Javascript pentru a livra performanțe similare aplicațiilor pentru Desktop.

DESKTOP: LuciadLightspeed generează bazele aplicațiilor geospațiale de analiză avansată. Le permite utilizatorilor să dezvolte C2 performante și aplicații de intelligence geospațial cu un design de implementare curat și o dezvoltare rapidă a aplicațiilor.

SERVER: LuciadFusion este o soluție server de tip all-in-one pentru workflow-ul de publicare de date și pentru managementul datelor geospațiale. LuciadFusion vă permite să manageriați inteligent datele, să înmagazinați și să procesați multe formate/formaturi de date și să furnizați date către numeroase aplicații.

MOBILE: LuciadMobile duce puterea soluțiilor geospațiale din birou în teren; din centrul de comandă pe străzile orașului. LuciadMobile le permite utilizatorilor să creeze aplicații flexibile pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

AIXM 5 Viewer: Luciad AIXM 5 este bazat pe tehnologia LuciadLightspeed și oferă o unealtă completă pentru utilizarea datelor AIXM 5, ajutându-vă să lucrați cu complexitatea acestui tip de date.

AIR TRAFFIC CONTROL: Luciad ATC Playback este o soluție aprobată de către EUROCONTROL capbilă să reproducă, să vizualizeze și să analizeze într-un mod eficient datele de trafic aerian, fie ele simulate ori înregistrate, generând utilizatorilor informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii eficace.

LUCY TEST DRIVE: Lucy Test Drive aduce în mâinile dumneavoastră interfața aplicației noastre. Trial-ul vă oferă unealta Track Analysis cu date ale schiorilor din Alpi, precum și acces la interfața Lucy Map Centric pentru a vizualiza datele dumneavoastră geospațiale.