IMAP

Asigură-te că nu eşti luat prin surprindere! Află cum poți face faţă situaţiilor de criză.

Dispecerizarea inteligentă și raportarea precisă a informațiilor este necesară în cazul unei situații de urgență sau unei situații excepționale. Ingeea IMAP este o soluţie agilă care integrează cu succes componenta de dispecerizare cu cea de hartă
inteligentă. Soluţia permite coordonarea tuturor tipurilor de evenimente considerate important a fi gestionate.

Funcţionalităţi

1.Capturarea evenimentelor în timp real
Ingeea IMAP oferă un cadru de integrare a senzorilor şi conectarea cu sisteme de alertare deja existente. În cazul unui eveniment se realizează localizarea automată la nivelul obiectivelor securizate.

2.Coordonarea intervenţiilor La Eveniment

Gestionarea evenimentelor multiple
IMAP oferă posibilitatea de a gestiona mai multe evenimente în mod simultan dar și operarea unui eveniment de către mai mulți dispeceri.

Înregistrarea cronologică a acţiunilor
IMAP permite atât vizualizarea cât şi înregistrarea cronologică a acțiunilor de intervenție în cadrul aplicației, prin intermediul JAI (Jurnalul acțiunilor de intervenție).

Generarea rapoartelor de intervenţie
Raportarea intervenţiilor se poate realiza cu ușurință pe baza unui format prestabilit, în care vor fi afișate toate informațiile necesare post-intervenţie. Datele despre acțiunile completate de către dispeceri sunt tipărite în rapoartele de intervenţie.

3. Monitorizarea resurselor
IMAP facilitează planificarea, gestiunea şi monitorizarea resurselor, a schimburilor de ture, a echipamentelor şi a autovehiculelor precum şi monitorizarea în timp real, prin integrarea AVL, a echipelor mobile de intervenţie.

4. Aplicarea procedurilor operaţionale standard
În cazul declanşării unei alarme dispecerul va activa automat, în funcţie de tipul de eveniment (index de caz), schema de răspuns şi planul de acţiuni individualizat.
În situaţiile de urgenţă excepţionale acţiunile predefinite ale unui tip de eveniment pot fi insuficiente. În acest caz, aplicaţia va permite suplimentarea acţiunilor de intervenţie.

Dispecerizarea resurselor
Dispecerizarea resurselor în IMap este realizată pe baza planificării, calificării, dotării şi calculului proximităţii acestora faţă de eveniment.

 Descarcă Broşura