Hexagon U

Programul Hexagon/Intergraph Geospatial oferă suport și instrumente pentru proiecte de cercetare academice și educaționale pentru ca studenții să înțeleagă cum să aplice tehnologiile geospațiale în sectoarele industriale strategice.

AVANTAJE
• Înregistrări video online susținute de instructori specializați în sesiuni de instruire online;
• Înregistrări video online arhivate disponibile la cerere;
• Materiale disponibile în comunitatea Hexagon Geospatial:
• documentații de utilizare produse;
• forum online;
• materiale disponibile comunității dezvoltatorilor software Hexagon;
• materiale video de instruire;
• exemple;
• prezentări.

Comunitatea Hexagon Geospatial U- comunitate online unde utilizatorii din mediul academic pot comunica și partaja idei.

PROGRAME EDUCAȚIONALE
Hexagon Geospatial oferă următoarele programe educaționale:

SMART M.APPS pentru EDU

Construiește Harta Viitorului
Hexagon/Intergraph Geospatial invită studenții, profesorii și cercetătorii să construiască harta viitorului cu ajutorul Smart M.Apps.
Hărțile tradiționale statice sunt înlocuite de hărți inteligente dinamice prin servicii complexe de analiză utilizând Hexagon Smart M.Apps.

M.App Portofolio este o platformă cloud care poate fi folosită pentru a proiecta, construi și stoca Hexagon Smart M.Apps împreună cu serviciile web geospațiale de bază pentru construirea aplicațiilor cloud.
Programul educațional Smart M.Apps include abonamente anuale pentru M.App Studio, M.App Chest, M.App Reader, Incident Analyzer, Area Analyzer și Comunitatea Hexagon Geospatial U.

Pachetele de grup (clasă/departament)
Pachetele de grup, disponibile în cloud, constau în abonamente anuale pentru:

• M.App Studio- pachet web interactiv pentru proiectare, construire și publicare a hărților construite cu ajutorul Hexagon Smart M.Apps;
• M.App Chest- pentru găzduirea și livrarea de conținut geospațial;
• M.App Reader- pentru navigare, organizare și vizualizare interactivă în hartă a datelor deținute online;
• Incident Analyzer- pentru analiza dinamică a datelor de tip incident, utilizând tabloul de bord interactiv;
• Area Analyzer- pentru explorarea și identificarea tiparelor spațiale corelate cu factori precum timp, locație, dimensiune și alte date statistice;
• Acces la prezentări, tutoriale, exemple și înregistrări video online pentru cei care achiziționează pachetele de grup;
• Reduceri aplicate produselor la achiziționarea a 50/500 abonamente Smart M.App Classroom/Department.

Bursa Smart M.App Research
Bursa Smart M.App Research este disponibilă la un tarif special edus studenților care dețin cont de email educațional activ(.edu). Bursa Smart M.App Research constă într-un abonament anual pentru M.App Studio, M.App Chest, M.App Reader, Incident Analyzer și acces la Comunitatea Hexagon Geospatial U.

Burse pentru generare materiale de instruire

Universitățile care participă la oricare program Hexagon Geospatial U (inclusiv Smart M.Apps) au posibilitatea să concureze în 2017 pentru patru burse acordate regional în valoare de 5000 USD pentru crearea unor materiale de instruire pentru produsele Hexagon/Intergraph.

Parteneriat pentru acces la conținutul fundației DigitalGlobe

Pentru a dezvolta tehnologia geospațială, Hexagon Geospatial colaborează cu DigitalGlobe Foundation pentru a oferi mediilor academice software-ul adecvat pentru a rezolva, prin inovație, problemele din lumea reală apărute. Fundația DigitalGlobe furnizează imagini satelitare pentru a sprijini proiectele de cercetare/educaționale.

După aprobarea proiectelor de către Fundația DigitalGlobe, Hexagon Geospatial oferă licențe gratuite pentru finalizarea proiectelor și consultanță pentru a determina pachetul Hexagon potrivit și durata licenței pentru derularea proiectului.

BURSĂ EDUCAȚIONALĂ GRATUITĂ

Hexagon Geospatial U oferă universităților burse educaționale pe o perioadă de 52 de săptămâni și includ maxim 500 de licențe de GeoMedia Essentials și IMAGINE Essentials. Aceste licențe sunt oferite anual gratuit și nu includ mentenanță.

Licențele gratuite pentru studenți prin programul de burse permite acestora accesul la licențe software gratuite care pot fi instalate pe propriile calculatoare.

 

LICENȚE EDUCAȚIONALE DESKTOP CU PREȚ REDUS

LICENȚE DE GRUP

Pachetul de bază pentru desktop împreună cu add-on-urile sunt disponibile în două modalități de achiziționare:


1. Achiziționare de abonament anual

În pachete de 5 sau 15. În preț nu este inclus serviciul de mentenanță. Nu pot fi achiziționate în avans pentru anii ulteriori.

2. Achiziționare permanentă (doar licență unică)

În pachete de 5 sau 15. În preț nu este inclus serviciul dementenanță.

 

LICENȚE GRATUITE PENTRU STUDENȚI CU PROGRAMUL EDUCAȚIONAL „GEOSPAȚIAL DESKTOP CORE”

Programul Educațional „Geospatial Desktop Core” permite studenților accesul gratuit la licențe care pot fi instalate pe propriile calculatoare. Licențele pentru studenți trebuie să fie administrate de către universitate și sunt disponibile fără cost adițional la achiziționarea:
•Nivelul 1 - 125 licențe pentru pachetul de 5 bucăți
•Nivelul 2 - 375 licențe pentru pachetul de 15 bucăți
Cu aceste pachete, studenții pot beneficia gratuit pe o perioadă de 52 de săptămâni de GeoMedia Professional și IMAGINE Professional, împreună cu tutoriale disponibile online. Aceste licențe sunt oferite doar pe perioadă de un an și nu includ add-onuri sau suport de mentenanță.

LICENȚE GRATUITE PENTRU STUDENȚI CU PROGRAMUL EDUCAȚIONAL „GEOSPAȚIAL SERVER”

Licența Educațională Geospațial Server include un pachet de administrare a tuturor resurselor geospațiale dintr-o rețea. Cu acest pachet, studenții și profesorii pot organiza, stoca, trimite și procesa la cerere date geospațiale cu ajutorul unui sistem robust.

Acest pachet poate fi achiziționat pe bază de abonament anual sau permanent și include licențe software pentru următoarele produse de bază:

  • ERDAS APOLLO PROFESSINAL
  • GEOMEDIA SMART CLIENT PROFESIONAL
  • GEOMEDIA WEBMAP PROFESSIONAL
    GEOSPATIAL PORTAL
  • GEOSPATIAL SDI

 

MENTENANȚĂ
ABONAMENT ANUAL pentru suport tehnic
Licențele anuale includ suport tehnic pentru rezolvarea problemelor și a neclarităților referitoare la aplicațiile Hexagon Geospatial, atât prin telefon, cât și online. Abonamentul anual nu oferă suport tehnic pentru licențele gratuite pentru studenți și nu includ upgrade gratuit la noile versiuni al licențelor curente.

ABONAMENT PERMANENT pentru suport tehnic
Licențele permanente includ suport de mentenanță pentru primul an, cu opțiunea de a achiziționa mentenanță adițională pentru anii următori. Asistența tehnică pentru partenerii educaționali din România este oferită de reprezentantul local Intergraph Computer Services.
În plus, toți partenerii educaționali au acces la cele mai recente actualizări ale produselor noastre software.

Pentru mai multe informații despre programul educațional, solicitați o întâlnire cu un specialist al reprezentatului local (Intergraph Computer Services):

Maria Vișan
maria.visan@ingr.ro

Vlad Loghin
vlad.loghin@ingr.ro

 

Descarcă Broșura