GeoMedia WebMap

Screenshot of Geomedia Webmap

Performanță, înaltă capacitate privind serviciile web și publicarea de hărți online doar cu un singur click.

GeoMedia WebMap este un instrument de o performanță ridicată și înaltă capacitate privind serviciile web și publicarea de hărți online doar cu un singur click. Susține o gamă largă de clienți cu necesitatea de a vizualiza și exploata online datele geografice. Permite utilizatorilor să construiască soluții solide pentru distribuirea rapidă și ușoară a datelor geospațiale, la standarde ridicate, în conformitate cu serviciile de cartare web , în scopul de a furniza vizualizări și analize sofisticate în cadrul aplicațiilor interactive de webmap.

GeoMedia WebMap permite dezvoltarea directă a hărților online interactive utilizând configurarea și instrumentele furnizate de însăși GeoMedia, eliminând nevoia de programare. Configurează interfețe, creează utilizatori, prin definirea de interogări și alte componente, furnizând direct, în timp real, accesul la datele geospațiale. Utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza, interoga și analiza multiple formate de date geospațiale în mod simultan, fără pre-publicare sau necesitatea de traducere.

Beneficii

Resources
Funcţionalităţi Avansate

Implementează site-uri interactive cu capabilități puternice, geospațiale, de obicei găsite doar în programele desktop.

Resources
Analize Spaţiale

Livrează fluxuri de lucru analitice puternice care vor conduce la geoprocesare avansată, precum și segmentare dinamică sau suprapunere spaţială

Resources
Consolidează GeoMedia Smart Client

Livrează capabilităţi sporite în aplicaţia GeoMedia Smart Client, incluzând accesul la mai multe surse de date