Educație

Viitorul comunităților de afaceri, al comunităţilor de cercetare și universitare sunt inevitabil împletite, iar lucrul cu tehnologiile avansate, încă de pe băncile facultății, te pregătesc de două ori mai bine pentru a face față provocărilor societăţii aflate într-o continuă schimbare.

Programul Hexagon/Intergraph Geospatial oferă suport și instrumente pentru proiecte de cercetare academice și educaționale pentru ca studenții să înțeleagă cum să aplice tehnologiile geospațiale în sectoarele industriale strategice.

Programe educaționale disponibile:
• Smart M.Apps pentru EDU;
• Bursă – program educațional gratuit (licențe gratuite GeoMedia și Erdas Imagine Essential);
• Program dedicat mediului educațional pentru produse le Hexagon desktop/server, disponibile sub formă de abonament sau achizițe, la prețuri reduse.

Află mai multe

Puneți-ne întrebări

Solicitați o întâlnire cu un reprezentant!

Pentru mai multe informații despre programele educaționale, solicitați o întâlnire cu un specialist al reprezentatului local (Intergraph Computer Services):

Maria Vișan
maria.visan@ingr.ro

Vlad Loghin
vlad.loghin@ingr.ro

Integraph Computer Services & Hexagon Geospatial prin parteneriate dedicate procesului educațional și cercetare donează software și servicii în valoare de milioane de dolari instituțiilor de învățământ.

Programul educațional Intergraph U a fost conceput pentru a sprijini progresul generat de cercetarea inovatoare și activitățile de
predare, precum și pentru a facilita recunoașterea eforturilor deosebite și excelența academică. Intergraph ajută studenții din întreaga
lume să intre pregătiți în lumea profesională și facilitează colaborarea dintre lumea academică și industrie pentru dezvoltarea de idei originale și identificarea de soluții inovatoare la provocările industriei.

În cei peste 20 ani de experiență Intergraph Computer Services a implementat o gamă largă de soluții geospațiale „la cheie” reunind specialiști, cunoștințe în domeniu, date, precum și tehnologii avansate pentru a genera informații acționabile în vederea fundamentării deciziilor operaționale, tactice și strategice.