Despre noi

 Intergraph Computer Services

Companie cu capital social 100% românesc, înființată în 1995, furnizor de tehnologie care gestionează fluxurile de date și informațiile pe tot ciclul de viață, necesare pentru fundamentarea deciziilor tactice, operaționale și strategice dintr-o organizație.

De 24 de ani suntem partenerul de încredere a peste 100 de instituții naționale, regionale și locale din domeniile: administrație publică, utilități, telecomunicații și transporturi, securitate națională, apărare și ordine publică, cercetare și educație din România și Republica Moldova.

 În peste 20 ani de experiență am implementat o gamă largă de soluții geospațiale „la cheie” reunind specialiști, cunoștințe în domeniu, date, precum și tehnologii avansate pentru a genera informații acționabile în vederea fundamentării deciziilor operaționale, tactice și strategice.

 

  

Viziunea

Îmbunătățirea calității vieții cetățenilor prin eficientizarea serviciilor publice

 

 

Soluțiile noastre

Soluțiile noastre transformă date, fluxuri de lucru în ecosisteme informatice inteligente ce reprezintă "coloana vertebrală" pentru orice proces de business.

Obiectivul nostru reprezintă furnizarea de soluţii inteligente pentru comunităţi mai sigure, servicii publice mai bune, mai fiabile şi mai durabile.

Soluțiile noastre la cheie evidențiază amplasarea exactă a resurselor și a beneficiarilor, rezultatul final fiind integrarea informațiilor din întreaga instituție într-un sistem unic, adaptat fiecărui client.

Ne propunem să dezvoltăm un centru de excelență pentru generarea de cunoştinţe, soluţii şi aplicaţii pentru geo-gestiunea informaţiilor. Ceea ce au în comun toţi românii este că trăiesc în acelaşi spaţiu geografic, iar geo-deciziile sunt obligatorii pentru ridicarea standardului de calitate în serviciile publice. Îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor se face prin eficientizarea serviciilor publice.

 

Misiunea

Construirea modelelor de structurare a fluxurilor de  date și a informațiilor pentru obținerea cu ușurință a cunoașterii.

CUM GÂNDIM