Administrație publică

Fie că vorbim despre agenţii guvernamentale naţionale sau despre administraţiile publice locale, cerinţele sunt tot mai complexe şi critice.

Noi înțelegem aceste nevoi și oferim soluții care permit clienților noștri să (re)organizeze în informații acţionabile cantități mari de date, să-și diversifice serviciile, utilizând reprezentări vizuale intuitive potrivite pentru decizii imediate în cunoștință de cauză.

De mai bine de 20 de ani, soluțiile noastre geospațiale sunt implementate la nivel de instituție, în toate departamentele asigurând managementului suportul pentru decizie, sporind productivitatea operațională şi reducând costurile, maximizând rentabilitatea investițiilor în soluțiile IT.

De ce Intergraph Computer Services?

Soluțiile implementate de către ICS ajută organizațiile să-și pregătească informațiile corecte astfel încât acestea să fie disponibile la momentul potrivit.

Redefinind fluxurile de lucru, prin soluțiile noastre organizațiile își conectează activitățile zilnice și își extrag datele critice la nivel instituțional. Optimizând fluxurile de lucru, indiferent de dimensiuni sau de complexitate, cu același personal organizațiile produc mai mult și mai bine și iau deciziile informat preventiv, nu reactiv.

Experiența și cunoștințele dobândite în proiecte similare sunt valorificate în soluții care simplifică procese complexe, care au capacitatea de a livra o perspectivă mai clară asupra realității și facilitează  comunicarea între organizații care administrează același teritoriu.