Studiul PET

Intergraph (R) a fost desemnat dezvoltatorul numărul Numarul  1 mondial pe piața de software de proiectare 3D și Process Engineering Tools (PET) de către ARC Advisory Group, în studiul „PET Worldwide Outlook Market Analysis and Forecast" pentru 2013.


Studiul a fost finalizat cu un raport care oferă o analiză aprofundată a pieței PET la nivel mondial pentru software ingineresc utilizat în administrarea fluxurilor de lucru, gestionarea datelor de proiectare, construirea, operarea și îintreținerea platformelor industriale.

Instrumentele și aplicații din studiul PET includ o mare parte dintre instrumentele folosite pentru gestionarea  activităților de proiectare care creează sau folosesc datele pe tot parcursul ciclului de viață al unei platforme industriale.


Intergraph a fost numită compania situată pe primul loc în cele mai importante industrii și regiuni globale precum și în ceea ce privește funcționalitățile oferite, cum ar fi proiectarea 3D.

„Intergraph pune la dispoziția clienților un portofoliu complet de produse care asigură utilizatorilor o resursă valoroasă." a spus Tom Fiske, Analist Senior la ARC Advisory Group și autor al studiului PET. „În plus, soluțiile Intergraph integrate pe cicluri de viață mențin și echilibrează reutilizarea cunoștiințelor în toate etapele procesului."

 Pe parcursul ultimelor două decenii, ARC Advisory Group a devenit lider în furnizarea de informații detaliate și corecte pe piața automatizărilor industriale. Consultanții ARC urmăresc evenimentele tehnologice și industriale în fiecare zi și folosesc o abordare în cinci pași pentru a efectua studiile de piață, oferind un cadru solid pentru formularea de strategii eficiente pentru clienții lor. Valoarea acestei abordări este dovedită și a fost proiectată special pentru a efectua studii de piață la nivel global pentru piața de automatizări industriale.

 

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti