Intergraph(R) sărbătorește aniversarea a 40 de ani

Corporația Intergraph(R), liderul global în dezvoltarea și furnizarea de sisteme geospațiale și de proiectare industrială aniversează anul acesta cei 40 de ani de inovație tehnologică și excelență pe piața geospațială. 

 

Intergraph și-a început evoluția acum 40 de ani cu programul spațial Apollo și a ajuns între timp lider de industrie în dezvoltarea și furnizarea de sisteme geospațiale și de proiectare industrială. Astăzi, instituții și administrații publice din mai mult de 60 de țări se bazează pe sistemele industriale specializate ale Intergraph, concepute să organizeze în timp real cantități vaste de date în reprezentări vizuale ușor de urmărit.

Sistemele Intergraph oferă clienților posibilitatea de a construi și opera mai eficient platforme industriale și nave, de a crea hărți inteligente și de a proteja oameni și infrastructuri de maximă importanță în întreaga lume. Soluțiile de siguranță și securitate publică ale Intergraph protejează unul din 12 oameni de pe planetă, în timp ce proiectarea procedurilor și sistemele de design 3D  pentru platforme industriale și nave sunt pe locul întâi în lume. Soluțiile pentru utilități și pentru rețelele de comunicare eficientizează operațiunile Smart Grid, în timp ce alte soluții permit dezvoltarea unor sisteme de operare a navelor și a aeronavelor mai durabile și mai puțin costisitoare. 

„Indiferent de referință - inovația tehnologică, satisfacția clienților, diversitatea domeniilor sau performanțele economice - cei 40 de ani de succese ale Intergraph în sectorul tehnologiei au fost remarcabili", a spus Președintele Intergraph, Halsey Wise. „Deși o astfel de longevitate este neobișnuită în industria software, dedicația constantă a oamenilor Intergraph către inovație și succesul clienților noștri au fost premisele durabilității companiei și a poziției de lider al pieței." 

Fondată în 1969 în Huntsville sub denumirea M&S Computing, Inc., inginerii Intergraph proveniți de la IBM au colaborat cu NASA și Armata Americană pentru a dezvolta un sistem de utilizare a computerizării digitale în sistemele de ghidare în timp real a proiectilelor. La finalul acestei prime lucrări M&S Computing era un precursor al graficii interactive pe computer. Pentru o legătura mai evidentă cu domeniul de activitate, compania și-a schimbat mai târziu numele în Intergraph.

Intergraph a devenit în 1981 o companie licitată public sub simbolul NASDAQ INGR. În 2006, compania a fost cumparată de către un grup de investitori condus de către Hellman & Friedman LLC și Texas Pacific Group și a devenit o companie privată.

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti