Intergraph și NASA semnează un contract de prestare de servicii IT

Intergraph, distribuitor de soluții geospațiale de management al informației, va asigura tehnologie informațională/asigurarea informației, servicii bazate pe platforma web și, de asemenea, soluții integrate de securitate, Administrației Naționale a Aeronauticii și Spațiului, pentru a susține contractul de servicii de protecție al agenției.

NASA va colabora cu Intergraph care face parte din echipa condusă de Coastal International Security, o divizie aflată în proprietatea Akal Security.

Contractul permite implementarea la nivelul întregii agenții a unor sisteme pentru securitate, pentru prevenirea și stingerea incendiilor, pentru administrarea situațiilor de urgență, controlul exporturilor, asigurarea informațiilor/ protecția tehnologiilor și cursuri pentru servicii de protecție în 14 locații din Statele Unite.

Intergraph va furniza continuu îmbunătățiri ale procedurilor, pe toate secțiunile din contract, pentru a diminua costurile permanente operaționale și de întreținere. În plus, Intergraph va pune la dispoziție asistență pentru toate sistemele electronice de securitate și va implementa un Centru de Excelență pentru suita de produse de securitate integrată și serviciile de consultanță.

Contractul cu NASA pentru servicii de protecție este un contract cu perioada de livrare și cantitate nedefinite, având perioada de execuție de 5 ani și o valoare maximă de 650 de milioane de dolari. Contractul conține și posibilitatea de prelungire cu câte un an, pentru 5 ani, fiecare având o valoare maximă de 130 de milioane de dolari. Contractul include, de asemenea și opțiunea de majorare a valorii totale cu 20%.

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti