Intergraph Computer Services anunță un nou parteneriat cu Planet Labs

Intergraph Computer Services anunță începerea unui nou parteneriat cu Planet Labs, companie fondată în 2010, prin care va oferi conținut geospațial: imagini satelitare cu ajutorul cărora puteți monitoriza, analiza și fundamenta decizii.

Misiunea Planet este de a genera o schimbare vizibilă, accesibilă și acționabilă prin intermediul imaginilor satelitare.

Compania de origine americană proiectează, construiește și ridică nanosteliți cunoscuți sub numele „Doves” într-un mod rapid și eficient cu ajutorul cărora scanează zilnic Terra - oferindu-ne astfel informații fără precedent despre planeta noastră aflată într-o continuă schimbare. Mai mult, cu ajutorul platformei globale de detectare și de analiză există capacitatea de a vizualiza și analiza o „scenă” care este un instantaneu al unei anumite zone de interes, într-un anumit moment. Informațiile zilnice actualizate din orice loc de pe Pământ sunt fundamentale pentru rezolvarea provocărilor din domenii de activitate cheie: Agricultură, Finanțe & Business Intelligence, Apărare și Informații, Asigurări, Administrație Publică etc.

 

Află mai multe despre produsele și serviciile Planet, aici.

 

 

Toate știrile

Știri și articole

Power Portfolio 2020

Power Portfolio 2020

S-a lansat Power Portfolio 2020 by Hexagon Geospatial. Cu interfețe creative și intuitive, fluxuri de lucru inteligente și tehnologii automate, noua versiune Power Portfolio 2020 vă permite să transf