Intergraph Computer Services anunță un nou parteneriat cu Planet Labs

Intergraph Computer Services anunță începerea unui nou parteneriat cu Planet Labs, companie fondată în 2010, prin care va oferi conținut geospațial: imagini satelitare cu ajutorul cărora puteți monitoriza, analiza și fundamenta decizii.

Misiunea Planet este de a genera o schimbare vizibilă, accesibilă și acționabilă prin intermediul imaginilor satelitare.

Compania de origine americană proiectează, construiește și ridică nanosteliți cunoscuți sub numele „Doves” într-un mod rapid și eficient cu ajutorul cărora scanează zilnic Terra - oferindu-ne astfel informații fără precedent despre planeta noastră aflată într-o continuă schimbare. Mai mult, cu ajutorul platformei globale de detectare și de analiză există capacitatea de a vizualiza și analiza o „scenă” care este un instantaneu al unei anumite zone de interes, într-un anumit moment. Informațiile zilnice actualizate din orice loc de pe Pământ sunt fundamentale pentru rezolvarea provocărilor din domenii de activitate cheie: Agricultură, Finanțe & Business Intelligence, Apărare și Informații, Asigurări, Administrație Publică etc.

 

Află mai multe despre produsele și serviciile Planet, aici.

 

 

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti