Intergraph Computer Services anunță un nou parteneriat cu Planet Labs

Intergraph Computer Services anunță începerea unui nou parteneriat cu Planet Labs, companie fondată în 2010, prin care va oferi conținut geospațial: imagini satelitare cu ajutorul cărora puteți monitoriza, analiza și fundamenta decizii.

Misiunea Planet este de a genera o schimbare vizibilă, accesibilă și acționabilă prin intermediul imaginilor satelitare.

Compania de origine americană proiectează, construiește și ridică nanosteliți cunoscuți sub numele „Doves” într-un mod rapid și eficient cu ajutorul cărora scanează zilnic Terra - oferindu-ne astfel informații fără precedent despre planeta noastră aflată într-o continuă schimbare. Mai mult, cu ajutorul platformei globale de detectare și de analiză există capacitatea de a vizualiza și analiza o „scenă” care este un instantaneu al unei anumite zone de interes, într-un anumit moment. Informațiile zilnice actualizate din orice loc de pe Pământ sunt fundamentale pentru rezolvarea provocărilor din domenii de activitate cheie: Agricultură, Finanțe & Business Intelligence, Apărare și Informații, Asigurări, Administrație Publică etc.

 

Află mai multe despre produsele și serviciile Planet, aici.

 

 

Toate știrile

Știri și articole

Dataware Consulting susține „Studentul cu Viziune Geospațială”

Dataware Consulting susține „Studentul cu Viziune Geospațială”

Ediția 2019 a conferinței Lumea Geospațială s-a bucurat, ca în fiecare an, de susținerea companiei Dataware Consulting, furnizor de soluții la cheie personalizate, realizate prin integrarea

Niveluri de maturitate în Administrația Publică

Niveluri de maturitate în Administrația Publică

  Comunitățile urbane de mâine cer soluții inteligente încă de astăzi. Viziunea unui lider al comunității înseamnă o strategie pentru bunăstarea generală și sol