Intergraph Computer Services a fost desemnat „Angajatorul anului 2018” de către Universitatea București

Joi, 20 decembrie 2018, în cadrul celei de-a doua ediții a Premiilor Senatului Universității din București am primit cu bucurie și responsabilitate distincția de „Angajatorul anului” ca urmare a propunerii Facultății de Geografie. 

Universitatea București este unul dintre partenerii strategici în sectorul educațional al companiei Intergraph Computer Services. De-a lungul timpului, am contribuit la dezvoltarea educației geospațiale prin derularea unei relații de parteneriat didactic, extins ulterior și către cercetarea științifică dar și prin sprijinirea prin programe de practică și internship și nu numai. 

Considerăm că viitorul comunităților de afaceri, al comunităților de cercetare și universitare sunt inevitabil împletite, iar lucrul cu tehnologiile avansate, încă de pe băncile facultății, te pregătesc de două ori mai bine pentru a face față provocărilor societății aflate într-o continuă schimbare. 

Viziunea Intergraph Computer Services este să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor prin eficientizarea serviciilor publice, angajându-se în misiunea de a construi modele de structurare a datelor și a informațiilor pentru transfer de cunoștințe la nivelul tuturor organizațiilor cu care interacționează.  În acest demers antrenant și angajator, unul din obiectivele noastre reprezintă promovarea nevoii de generare de cunoștințe, soluții și aplicații pentru geo-gestiunea informațiilor prin formarea de cercetători de elită, capabili să promoveze idei inovative.

Toate știrile

Știri și articole

Dataware Consulting susține „Studentul cu Viziune Geospațială”

Dataware Consulting susține „Studentul cu Viziune Geospațială”

Ediția 2019 a conferinței Lumea Geospațială s-a bucurat, ca în fiecare an, de susținerea companiei Dataware Consulting, furnizor de soluții la cheie personalizate, realizate prin integrarea

Niveluri de maturitate în Administrația Publică

Niveluri de maturitate în Administrația Publică

  Comunitățile urbane de mâine cer soluții inteligente încă de astăzi. Viziunea unui lider al comunității înseamnă o strategie pentru bunăstarea generală și sol