Intergraph Computer Services a fost desemnat „Angajatorul anului 2018” de către Universitatea București

Joi, 20 decembrie 2018, în cadrul celei de-a doua ediții a Premiilor Senatului Universității din București am primit cu bucurie și responsabilitate distincția de „Angajatorul anului” ca urmare a propunerii Facultății de Geografie. 

Universitatea București este unul dintre partenerii strategici în sectorul educațional al companiei Intergraph Computer Services. De-a lungul timpului, am contribuit la dezvoltarea educației geospațiale prin derularea unei relații de parteneriat didactic, extins ulterior și către cercetarea științifică dar și prin sprijinirea prin programe de practică și internship și nu numai. 

Considerăm că viitorul comunităților de afaceri, al comunităților de cercetare și universitare sunt inevitabil împletite, iar lucrul cu tehnologiile avansate, încă de pe băncile facultății, te pregătesc de două ori mai bine pentru a face față provocărilor societății aflate într-o continuă schimbare. 

Viziunea Intergraph Computer Services este să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor prin eficientizarea serviciilor publice, angajându-se în misiunea de a construi modele de structurare a datelor și a informațiilor pentru transfer de cunoștințe la nivelul tuturor organizațiilor cu care interacționează.  În acest demers antrenant și angajator, unul din obiectivele noastre reprezintă promovarea nevoii de generare de cunoștințe, soluții și aplicații pentru geo-gestiunea informațiilor prin formarea de cercetători de elită, capabili să promoveze idei inovative.

Toate știrile

Știri și articole

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Programul de master al Facultății de Geografie din cadrul Universității din București își propune să ajute studenții să își dezvolte competențele profesionale practice și

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

În perioada 30-31 martie 2019 s-a desfășurat, la Facultatea de Geografie a Universității din București, Simpozionul Naţional al Studenţilor Geografi, un eveniment de tradiție, un spațiu de d