Intergraph anunță lansarea unei noi versiuni GeoMedia Motion Video Analyst Professional

Intergraph a anunțat lansarea GeoMedia Motion Video Analyst Professional 06.01.02, instrument ce permite analiștilor din domeniul apărării și militar să integreze geospațial datele video din surse multiple de informații pentru obținerea unei evaluări îmbunătățite ale situației și pentru a acționa în funcție de informațiile obținute.

 

 GeoMedia Motion Video Analyst Professional este un produs de video analiză full-motion, care permite forțelor militare, de coaliție și agențiilor de ordine publică să exploateze și să analizeze video full-motion furnizate de UAV-uri și alte vehicule aeriene pentru analiza tactică și strategică. Aplicația combină analiza imaginii și produsele de analiza suprafeței permițând astfel o evaluare  clară a situației, oferind astfel o mai mare siguranță în luarea deciziilor.

 Agențiile pot integra acum geospațial datele video full-motion cu alte formate de date pentru a genera o imagine operațională completă, multi-dimensională. GeoMedia Motion Video Analyst Professional cuprinde analiza tuturor tipurilor de informații geospațiale, inclusiv hărti rastru, date vector, capturi video în mișcare, imagini din satelit și alte informații. În plus, marcajele și adnotările utilizatorilor sunt stocate în sistem și sunt disponibile printr-o căutare simplă, bazată pe o interogare de locație, timp sau după orice atribut al capturii video.

În GeoMedia Motion Video Analyst Professional 06.01.02, utilizatorii pot extrage acum rapoarte digitale complete în timp real din capturile video full-motion într-un interval de cinci minute de la identificarea unui element de interes în captura video. Această versiune permite de asemenea, utilizatorilor să vizualizeze capturi video full-motion într-un singur mediu comun geospațial, încorporând alte tipuri de informații geospațiale.

„Această opțiune unică permite realizarea unei evaluări complete a situației pentru obținerea unei analize strategice", afirmă Brig. Gen. Jack Pellicci, Armata SUA (ret.), Președinte și CEO la Intergraph Solutii Geospatiale pentru Administrația Publică. „Motion Video Exploitation oferă posibilitatea de a schimba la libera alegere personalul pentru a sprijini operațiunile din teren și analiza la centrul de comandă."

Această versiune permite, de asemenea, producerea de imagini de tip ortofotoplan mozaic dintr-o captură video utilizând tehnologia oferită de terți furnizori, cum ar fi procesarea eficientă nVidia CUDA. La rândul său, crearea de imagini de tip ortofotoplan mozaic din captura video permite utilizatorului să folosească tehnologia existentă pentru analiza imaginilor, cum ar fi detectarea schimbărilor în timp.

 

De asemenea, Intergraph suportă interfețe, cum este serverul video Sensing 2D3 Catalina. Catalina oferă o interfață COTS eficientă din punct de vedere al prețului pentru stația terestră sau aeronava UAS în vederea asistării analizei video în timp real din teren sau la centrul de comandă.

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti