Eficientizarea managementului intervențiilor rapide la apelurile către 9-1-1

Noua versiune mărește eficiența, ușurează utilizarea și încurajează interoperabilitatea și schimbul de informații

Intergraph, liderul mondial al soluțiilor de siguranță publică și management al intervențiilor rapide, a lansat cea mai recentă versiune de software care conține functionalități generatoare de standarde noi, atât legate de interoperabilitate, cât și de mobilitate și de încorporare de hărți.

 

Versiunea I/CAD 9.0 favorizează interoperabilitatea și schimbul de informații pentru a obține un tablou zonal complet care să optimizeze reacția la situația de urgență și pentru a moderniza activitatea dispeceratului de urgențe 9-1-1 prin îmbunătățirea procesului de utilizare. Cea mai nouă generație de soluții de dispecerat asistat de computer (CAD) permite includerea de hărți publice și fluxuri de lucru pentru utilizatori. Cea mai nouă soluție Intergraph pentru siguranță publică și managementul situațiilor de urgență:

  •   Prezintă Cadrul Intergraph pentru Interoperabilitate, bazat pe Microsoft BizTalk pentru servicii de transfer de date pentru agențiii și jurisdicții care devine astfel o platformă standard de asistență pentru industrie, de exemplu pentru Modelul Național de Transfer de Informații (NIEM);
  •   Oferă îmbunătățiri de utilizare, inclusiv fluxuri de lucru simplificate, ce ușurează finalizarea activităților uzuale pentru decizii mai rapide și mai exacte.
  •   Acceptă noile și viitoarele tendințe pentru unități mobile printr-o platformă înnoită, compatibilă cu Internet Protocol V.6, baze de date Microsoft SQL Server 2008, sistemul de operare Microsoft Windows Server 2008 și bazele de date Oracle 11g;
  •   Informații avansate despre locație prin facilitarea trecerii rapide de la harta I/CAD la una publică, de tipul Microsoft Virtual Earth.

 Cea mai nouă aplicație pentru unități mobile, Mobilitate pentru Siguranță Publică, o extensie a soluției CAD, se poate personaliza după preferințe, fiind o platformă de ultimă generație ce oferă interoperabilitate perfectă între aplicații. Include șabloane noi, intuitive și dedicate rolurilor diferite ale utilizatorilor, special create pentru a îndeplini cerințele poliției, ale pompierilor și ale serviciului de ambulanță. Aplicația acceptă și hărți publice de la Microsoft Virtual Earth pentru a informa cât mai complet personalul în misiune despre situația zonală.

„Probabil nici o situație nu evidențiază valoarea comunicării rapide, clare și concise mai mult decât o urgență, unde informațiile potrivite pot salva vieți" a spus Chis Colyer, directorul de strategie WW Enterprise & Partner Group, Microsoft. „Prin integrarea de tehnologii noi și foarte cunoscute - cum ar fi Microsoft Virtual Earth - în această soluție, Intergraph oferă cele mai bune informații pentru a optimiza timpul de răspuns în situații de urgență. Prezentarea datelor detaliate ale situației zonale și îmbunătățirile pentru utilizatori vor ridica nivelul general de siguranță publică."

„Agenții din întreaga lume au încredere în soluțiile scalabile Intergraph pentru siguranță publică și securitate că vor oferi informațiile relevante atunci și acolo unde este nevoie de răspuns rapid" a spus John K. Graham, președinte al Intergraph Security, Government & Infrastructure. „Această generație nouă de soluții pentru siguranță publică și securitate beneficiază de cele mai noi tehnologii și standarde pentru a oferi un instrument competitiv pentru misiunile acelora care muncesc neobosiți pentru a salva vieți și pentru a îmbunătăți siguranța publică și securitatea."

Intergraph este cel mai important furnizor global de software de gestiune a incidentelor și soluțiilor de raportare. Unul din 12 de oameni din lume este protejat de soluțiile Intergraph pentru siguranță publică și de securitate.

Toate știrile

Știri și articole

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Planet anunță o serie nouă de produse la Conferința Online Planet Explore 2020

Partenerul nostru Planet Labs anunță debutul conferinței online Planet Explorer 2020, eveniment la care participă 6.000 de participanți din peste 140 de țări.  CEO-ul&n

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Luciad 2020 – îmbunătățiri ale capabilităților de vizualizare și analiză 3D

Divizia Hexagon Geospatial, partener Intergraph Computer Services a lansat o nouă versiune a platformei sale Luciad dedicată realizării aplicațiilor specializate de analiză geospațială în ti