Departamentele de poliție cu viziune folosesc puterea analizei datelor

St. Petersburg din districtul Columbia și Alberta utilizează soluția de Business Intelligence a Intergraph.

Cele mai bune agenții de siguranță publică din America de Nord au ales soluția Intergraph de Business Intelligence (BI) pentru analiza tiparelor și a tendințelor, monitorizarea incidentelor, măsurarea timpilor de răspuns și îmbunătățirea performanței.

Departamentul de poliție din St. Petersburg, Florida, este cea mai nouă agenție din seria celor care au ales soluția Intergraph de Business Intelligence pentru anticiparea îmbunătățită a problemelor și distribuirea mai eficientă a resurselor. Alte departamente care au ales soluția Intergraph pentru a administra și accesa mari cantități de date sunt și Maricopa County, Arizona; Phoenix, Arizona și Office of Unified Communications din Washington, D.C. Centrul pentru ordine publică, MetroSafe, din Louisville, Kentucky și Serviciul de sănătate din Alberta, Canada sunt de asemenea, organizații care folosesc soluțiile Intergraph de Business Intelligence pentru siguranța publică.

„OUC a ales soluția BI de la Intergraph în scopul de a unifica rapoarte generate de mai multe agenții și pentru a furniza analize coerente ale datelor sistemulului de dispecerat asistat de calculator pentru siguranța publică utilizat de agențiile guvernamentale de răspuns la situații de urgență din district," a spus Jennifer Greene, Director al Office of Unified Communications (OUC), Washington D.C. „Implementarea va permite biroului să aibă la dispoziție tabloul de bord și analizele datelor aproape în timp real pentru managementul eficient al resurselor".

Serviciul de sănătate din Alberta (AHS) a ales soluția BI de la Intergraph după ce a realizat nevoia de consolidare suplimentară a datelor în scopul de a obține „o sursă unică de adevăr" pentru administrarea eficientă a resurselor, răspuns rapid și optimizarea performanțelor, cât și pentru a-i putea servi cât mai bine pe cetățenii din Alberta.

„Ca și entitate publică, AHS menține standarde înalte de transparență și responsabilitate", a spus Jim Garland, Director Executiv al AHS. „Soluția BI ne ajută și să ridicăm gradul de încredere prin evaluarea și comunicarea performanței."

Intergraph oferă acum și BI Enterprise, ce permite agențiilor din Statele Unite și Canada să extindă soluția Premium BI de la Intergraph pentru a include și date provenite din alte surse, non-Intergraph. Prin adăugarea acestei licențe, utilizatorii pot analiza informația din sisteme externe, cum ar fi sisteme de resurse umane, date legate de amenzi digitale, etc. Utilizând întreaga capacitate a acestor soluții, agențiile obțin o vedere de ansamblu ce îmbunătățește înțelegerea situației curente și a istoricului existent, rezultatul fiind performanța îmbunătățită și reducerea costurilor.

Toate știrile

Știri și articole

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Programul de master al Facultății de Geografie din cadrul Universității din București își propune să ajute studenții să își dezvolte competențele profesionale practice și

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

În perioada 30-31 martie 2019 s-a desfășurat, la Facultatea de Geografie a Universității din București, Simpozionul Naţional al Studenţilor Geografi, un eveniment de tradiție, un spațiu de d