DB Netz AG alege soluția geospațială Intergraph pentru managementul geospațial al infrastructurii de căi ferate naționale ale Germaniei

Suita de programe GeoMedia® Desktop unește informațiile geospațiale ale DB Netz AG într-un mediu GIS modern. 

 

DB Netz AG, filială a Deutsche Bahn AG responsabilă pentru infrastructura de căi ferate germană, a selectat de curând, prin licitație publică, Intergraph® și suita de programe GeoMedia® Desktop pentru a fi parte din proiectul GIS AGON. GeoMedia este o platformă puternică și flexibilă pentru management GIS ce permite agregarea datelor dintr-o varietate de surse și analizarea lor la unison pentru a extrage informație clară, acționabilă. Soluțiile geospațiale Intergraph vor fi folosite pentru a gestiona documentația geospațială a infrastructurii de căi ferate, datele de rețele și a coridoarelor de transport feroviar, dar și pentru a crea produse cartografice.

„Folosind GeoMedia ca parte din proiectul AGON avem posibilitatea de a îmbunătăți calitatea și integritatea datelor și de a folosi la nivelul întregii companii datele spațiale referitoare la infrastructură” a spus Hans Jacoby, Șef al Departamentului de Management al geodatelor la DB Netz AG. „De asemenea, administrarea și operarea sistemului sunt mult mai ușor de realizat, la fel ca și schimbul de date cu terți. Una peste alta, am făcut un pas important pentru a face informațiile spațiale mai accesibile și mai ușor de utilizat pentru întreaga companie DB Netz AG”.

Responsabilă pentru toată infrastructura de active ale DB AG, DB Netz gestionează mai mult de 33,500 km de rețea feroviară. DB Netz avea nevoie de un sistem integrat perfect, care să poată face față volumului mare de informații pe care îl gestionează.

Folosind sistemul Intergraph, DB Netz va putea consolida toate sistemele anterioare într-un singur mediu GIS modern. Soluția Intergraph, ușor de utilizat, permite companiei DB Netz să asigure accesul la informația spațială și utilizarea acesteia de către mii de utilizatori din întreaga companie, datorită fluxurilor de lucru bine organizate ce nu necesită instruiri extensive.

 De asemenea, cu GeoMedia, DB Netz poate accesa date geospațiale în aproape orice formă, le poate uni și afișa pe un singur ecran oferind procesare, analiză, prezentare și partajare eficientă.

 „Compania Intergraph e încântată să facă parte din proiectul GIS AGON și așteaptă cu interes continuarea relației sale tradiționale cu DB AG” spune dr. Horst Harbauer, Vicepreședinte senior al EMEA la Intergraph SG&I. „Suita GeoMedia Desktop va transforma modul în care DB Netz gestionează datele geospațiale și organizează fluxurile de lucru și va oferi consistent și cursiv acces la datele companiei.”

 De asemenea, cu GeoMedia, DB Netz poate accesa date geospatiale in aproape orice forma, le poate uni si afisa pe un singur ecran oferind procesare, analiza, prezentare si partajare eficienta.

  „Compania Intergraph e incantata sa fie parte din proiectul GIS AGON si asteapta cu interes continuarea relatiei sale traditionale cu DB AG” spune dr. Horst Harbauer, vicepresedinte senior al EMEA la Intergraph SG&I. „Suita GeoMedia Desktop va transforma modul in care DB Netz gestioneaza datele geospatiale si organizeaza fluxurile de lucru si va oferi consistent si cursiv acces la datele companiei.” 

Toate știrile

Știri și articole

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Intergraph Computer Services susține masterul de „Managementul Dezastrelor”

Programul de master al Facultății de Geografie din cadrul Universității din București își propune să ajute studenții să își dezvolte competențele profesionale practice și

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

Intergraph Computer Services susține Simpozionul Național al Studenților Geografi

În perioada 30-31 martie 2019 s-a desfășurat, la Facultatea de Geografie a Universității din București, Simpozionul Naţional al Studenţilor Geografi, un eveniment de tradiție, un spațiu de d