Transfăgărășan
buc
Sibiu
Iasi
Siguranta

Bine ați venit!

Intergraph Computer Services (ICS) este o companie cu capital social românesc înființată în 1995. De-a lungul timpului, compania s-a dezvoltat foarte rapid și a acumulat competențe care, în prezent, permit să se poziționeze printre cei mai buni furnizori de soluții geospațiale din România.

Start

Info Info

De ce Intergraph Computer Services?

Ca furnizor de încredere și cu experiență în dezvoltarea soluțiilor geospațiale în România, ICS își propune să înțeleagă nevoile reale din domeniul clientului pentru a identifica și dezvolta/implementa cea mai bună soluție

Mai departe

Testimoniale

Am intrat pentru prima dată în contact cu echipa Intergraph Computer Services în anul 2000, în cadrul unui proiect derulat pentru CFR. Am colaborat apoi la implementarea sistemelor GIS pentru Transelectrica şi pentru Primăria Municipiului Brașov, iar în decursul acestor ani am clădit împreună cu Intergraph o relație de parteneriat bazată pe valori comune. Într-un peisaj dominat de tehnologie şi de implementări de produse, Intergraph CS are o abordare unică ce pleacă de la înțelegerea intimă a proceselor de lucru ale unei instituții şi clădește apoi un sistem personalizat care integrează  informația geospațiala la fiecare nivel organizational. Intergraph CS îşi ajută clienții să înțeleagă beneficiile pe care tehnologia le poate aduce activității lor si transformă sistemele geospațiale pe care le furnizează în adevărate platforme de integrare pentru restul sistemelor informatice ale instituției. Daca doriți realizarea unui sistem informatic de gestiune a informațiilor geospațiale care sa schimbe radical modul în care va desfășurați activitatea şi să vă permită accesul la informații integrate pentru luarea deciziilor, atunci va recomand sa vorbiți cu consultanții Intergraph CS. Ei vor înțelege nevoia dumneavoastră şi vor „croi" o soluție informaticş care va revoluționa modul în care lucrați cu informația.

Catalin Hristea - Director General, PM Solutions

Am fost surprinşi în mod placut de disponibilitatea acestei echipe de a analiza în amănunt toate activităţile şi fluxurile noastre de lucru pentru a putea identifica cea mai bună configuraţie a soluţiei. Doresc să menţionez în mod special că participanţii din partea ICS au dat dovada de multă receptivitate şi interes pentru a identifica cerintele reale ale proiectului şi, mai ales, că au reusit să gasească soluţii pentru toate problemele întâmpinate, dintre care unele depăţeau chiar obligaţiile asumate prin contract.

Ioana Raicu - Director Operatiuni, Primaria Municipiului Bucuresti

Pe toată durata dezvoltării soluției pentru Consiliul Județean Mureș, Intergraph Computer Services a reprezentat un sprijin real în analiza fluxurilor de lucru existente în instituție, în modul prin care acestea puteau fi eficientizate în acord cu cerințele şi exigentele noului sistem, iar datorită consultanţei pe care aceștia au furnizat-o în tot acest timp, ne-am putut implica activ în configurarea şi crearea arhitecturii aplicației geospațiale. O dată cu finalizarea proiectului, putem caracteriza echipa Intergraph Computer Services ca fiind mai mult decât un colaborator, şi mai degrabă un partener, depășind de multe ori atribuțiile care ii reveneau prin contract, pentru o evoluție optima a solutiei şi colaborării între noi.

Nicoleta Bochis - Director Directia Investitii Drumuri, Consiliul Judetean Mures