Lumea Geospatiala 2016

Lumea Geospatiala 2016 va reuni utilizatorii actuali si potentiali de tehnologie Intergraph, precum si partenerii si colaboratorii acestora intre 23 -24 iunie, in complexul Ana Hotel din Poiana Brasov.
Organizata ca un eveniment de informare si actualizare, conferinta ”Lumea Geospatiala” aduce impreuna manageri, consilieri si presedinti din administratii centrale si locale, dar si din companii de transporturi, utilitati si comunicatii pentru a discuta si dezbate teme geospatiale intr-un cadru relaxat, interactiv si dinamic.


Intergraph Computer Services

De la fondarea companiei, din 1995, Intergraph Computer Services este partenerul local al Intergraph Corp (Alabama, USA), companie inovatoare si lider de piata de peste 30 de ani in domeniul cartografierii si al tehnologiei geospatiale. Astazi activitatile companiei se desfasoara in jurul a 2 domenii: solutii informatice geografice si proiectare industriala.


ICS este acum o unitate acreditata de cercetare-dezvoltare

Lista documentelor depuse de Intergraph Computer Services in procesul de evaluare a atestarii capacitatii de desfasurare a activitatii de cercetare-dezvoltare poate fi consultata aici.